Politica de Retur

DORITI SA RETURNATI UN PRODUS?
Conform art.9 din OUG 34/2014, va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returna BUNURILE achizitionate, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri doar cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014.
Pentru detalii suplimentare puteti accesa :ORDONANTA DE URGENTA NR.34/2014 sau pagina: TERMENI SI CONDITII
Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@avantajonline.ro. sau telefonic la nr. 0734682111.
IMPORTANT
 Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
 Produsul / predusele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate ( rugam ca, pe cat posibil, sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, si etichetele intacte).
 Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
 In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.
 In termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dumneavoastra in contul specificat.
 Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselor va fi suportat in totalitate de client. Produsul/ produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.
 Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
 Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv, tot ce trebuie sa faceti este sa sa ne contactati la numarul de telefon : 0734682111 si sa ne informati ca doriti sa returnati produsele achizitionate.